Oznámení o spuštění nové služby IT práva a nástupu nové advokátky

Vážení klienti a obchodní partneři,

s radostí vám oznamujeme rozšíření našich právních služeb o novou specializaci na IT právo. Jako stabilní a zavedená poradenská skupina se sídlem v Praze a s pobočkou ve Zlíně, která více než 10 let poskytuje komplexní advokátní, daňové a transakční poradenství pro střední a malé české firmy, jsme se rozhodli reagovat na rostoucí potřeby našich klientů v oblasti online podnikání a IT bezpečnosti.

Naše nová služba IT práva

Potřebujete se vyznat v právních otázkách, které se týkají online podnikání, vývoje softwaru, SaaS řešení, e-shopů či IT bezpečnosti? Nabízíme vám odborné právní poradenství, které vám pomůže orientovat se ve světě IT práva a zajistí klid a jistotu ve vašem podnikání. Jsme připraveni vám zajistit:

  • kompletní právní dokumentaci pro e-shopy, včetně obchodních podmínek na míru, cookies notice, reklamačního řádu a dalších formulářů;
  • poradenství v oblasti digitálního marketingu a e-commerce;
  • ochranu duševního vlastnictví a podporu při získání grantů EU na ochranné známky;
  • právní podporu související s vývojem softwaru a nastavení spolupráce s programátory;
  • optimální nastavení licenčních podmínek a implementačních smluv v IT;
  • zajištění kompatibility s nařízením GDPR;
  • přípravu a revizi různých smluv, jako jsou Service Level Agreements (SLA), Work-for-Hire Agreement, Maintenance Agreement, Supply Agreement, Outsourcing Agreement, Cloud Services Agreement a End User License Agreements;
  • IT Due Diligence;
  • právní poradenství v oblasti umělé inteligence (AI) a kybernetické bezpečnosti;
  • podporu při outsourcingových projektech v ICT a převodu softwaru mezi společnostmi.

Využijte možnosti konzultace, abyste měli jistotu, že vaše podnikání je v souladu s platnými právními předpisy a že jste chráněni před potenciálními právními problémy. Aktivně řešíme také případné spory v oblasti IT práva a ochrany duševního vlastnictví.

Představení nové advokátky Lenky Schopfové

S potěšením oznamujeme, že se k našemu týmu připojuje Lenka Schopfová jako advokátka / Of Counsel, která se zaměřuje na kompletní služby pro online podnikání. Lenka se právní praxi věnuje více než 18 let a díky svému studiu i práci v zahraničí přináší cenné zkušenosti z různých právních oblastí.

Lenka Schopfová absolvovala právnickou fakultu Západočeské univerzity v Plzni a studovala také na Universitat Jaume I. ve Španělsku. Své právní zkušenosti rozvíjela na různých pozicích, včetně práce v advokátní kanceláři ve Španělsku a právničky ve společnosti vyvíjející software. Působila také jako právní asistentka v Bohemian National Hall v New Yorku.

Ostatní novinky

close ribbon